Kovaa naintia kipu yhdynnän jälkeen

Jokaisesta viestistä maksetaan, kerran viikossa. Paljon enemmänkin kun pääsee vauhtiin ja huomaa rahantekemisen mahdollisuuden.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Itselläni ja poikaystävälläni on ollut pieniä vaikeuksia seksin kanssa lähiaikoina. Tietyissä asennoissa aina seksin jälkeen ja jo hieman seksian aikana alkaa vatsassa tuntua kipua. En voi pitää kehoani suorassa ja käpertyneenäkin oleminen sattuu mahaan. Kipu menee itsestään ohi Noin viidessä minuutissa, mutta kipu on todella kova.

Kipu tuntuu lähinnä alavatsan alueella. Onko jollakulla ollut samantapaisia ongelmia? Miten olette ratkaisseet ongelman? Olisin kiitollinen asiallisista vastauksista. Mun vaimolla on joskus ollut hiiva, niin alavatsa on ollut kipeä rakastelun jälkeen.

Apteekista kuuri niin paranee sillä. Muistakaa käyttää liukasteita, kuivana naidessa saattaa tulla kipuja emättimen tai alavatsan alueelle. Raju nainti saattaa aiheuttaa myös kipuja, suosittelisin että kaverisi voisi pikkasen hillitä itseään.

Vielä semmonen asia jos kaverillasi on iso penis, niin sillä voi aiheuttaa myös kipua. Jos niin on pyydä ettei työnnä aivan pohjalle asti. Naisena tiedän ,että jos on ummetusta niin silloin kyllä sattuu eli huolehdithan että suoli toimii joka päivä ja huomaat että kivut katoaa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Naisellani oli samanlaista suhteen alkuaikana.

Kysyi sitten lääkärisedältä niin se sanoi että joillakin naisilla on kohtu on tietyssä asennossa suhteessa lantioon, jolloin saattaa kipua esiintyä seksin jälkeen tai sen aikana. Varsinkin jos on iso peenis tai tietyn mallinen alaspäin kaareutuva itselläni niin tietyt asennot kuten lähetyssaarnaaja voi sattua ja sen kanssa tarttee olla hellä ja varovainen.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Mahakipua seksin jälkeen Itselläni ja poikaystävälläni on ollut pieniä vaikeuksia seksin kanssa lähiaikoina. Tuleeko teille tarve saada seksiä yhtäkkiä vai suunnitteletteko sitä etukäteen? Toisinaan tulee aivan mieletön tarve aivan yht'äkkiä, mutta voi olla myös kertoja jolloin sitä oikein suunnittelee; esim.

Saatan vauhtiin päästyäni runkata kertaa peräkkäin. Kumppanini kanssa ei seksiä ole todellakaan niin paljon. Minä tarvitsen useimmiten ainakin 2 kertaa. Välillä avovaimoni auttaa asiassa käsillä ja suulla, mutta ei kuitenkaan läheskään aina kun sitä haluaisin.

Kaikilla meillä on omat fantasiamme, mutta moniko fantasio valehtelematta päivittäin, jostakusta henkilöstä? Itselläni fantasioissani pyörii muutama tuttu nainen. Myös mielikuvitus tuottaa joskus kuvan esim. Haluan melkein koko ajan, lisää, enemmän, jotain uutta, kimppakivaa, 3some, kevyet kinkyt, eri asennot, kaikki mikä vähääkään liittyy jollain tavalla niihin asioihin seksissä jotka saavat viisarin värähtämään.

Pari hoitoa on ollut, mutta niistä on jo jonkin aikaa. En kuitenkaan halua muuta kuin joko kerran tai useammin jos on hyvä ja molemmat ovat tyytyväisiä. Avovaimoni kanssa synkkaa kyllä muuten erittäin hyvin, mutta seksin suhteen olemme vähän eri maailmasta. Kyllä se laatu usein tyydyttää, joskaan ei aina, mutta määrä ei riitä lähellekään. Onneksi on kädet, mutta se on sama kuin ajaisit Skodalla ja haluat koko ajan ajaa Ferrarilla. Saatan joskus olla koko yön videoiden, lehtien tai netin ääressä ja runkata niin monta kertaa kunnes aamuyöstä alkaa kalu olla jo hellänä kun on omin käsin onneen päästy muutamassa tunnissa yhtä monta kertaa kuin oman kumppanin kanssa viikossa Eli 5 ja 10 väliin menee usein.

Sit silmät ristissä töihin Taas aamulla yritetään vongata seksiä ja kun ei saa, niin töiden jälkeen yritetään uudelleen. Joskus tärppää jos ei ole häiriötekijöitä, kuten juuri silloin soittavia avovaimon kavereita, sukulaisia, tv-ohjelmia, ovikelloa soittavia naapureita tms. Olen seksin suhteen jopa niin avoin, että voisin hyvin elää maailmassa, jossa kaikki nai kaikkia ja eikä se haittaisi minua lainkaan. Enkä usko että tuntisin mustasukkaisuutta jos joka naisi vaimoani, varsinkaan jos itse saisin samalla toista naista.

Haluan myös keskustella kaikesta seksiin liittyvistä asioista ihmisten kanssa. Tähän mennessä vasta parin ihmisen kanssa olen pystynyt keskustelemaan samalla tasolla ja molemmat ovat naisia. Liekö juju siinä, että miehet eivät yleensä pysty puhumaan omasta seksielämästään tai mistään seksiin liittyvästä muutoin kuin machoilemalla.

Naiset taas yleensä pystyvät puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä kuten minäkin puhun. Toi seksiaddujen kohtauspaikka olisi fiksuin ja tarpeellisin juttu mitä on pitkiin aikoihin kuultu. Kun olis edes netissä muukin kuin tuo msn-group, enemmän tällainen deitti-netin kaltainen, jossa voisi selkeämmin etsiä ihmisiä, jotka ovat addiktoituneet juuri samalla tavalla kuin itsekin on.

Vaimoni yllättää joskus ronskiudellaan ja rivoudellaan, koska tietää että olen niihin aivan heikkona. Koska addiktoituneita on sekä miehiä, että naisia niin tässä on todella rakoa seksi-amorille, joka auttaisi yhteen vähintään 2 suunnilleen samalla tavalla addiktoitunutta. Loppu on adduista itsestään kiinni miten jatko menee. Muotitrendit vaihtuu ja business käyttää niitä hyödykseen kuten tää Levottamat 3 ja tälläset City-lehdet.

No sellasta se elämä on. Miehet ja naiset haluu sekstaa kuka enemmän kuka vähemmän. Tosi addiktit lienee poissa näiltä palstoilta. Paranemiset oikeesti sairaille ja in-sairaat katsokaa itseänne peilistä. Jos ajattelen seksiä lähes päivittäin, haluan sitä yhtä usein mutta pystyn pidättämään haluani pari päivää, olenko seksiaddu? Jos minulla on useita seksisuhteita yhtä aikaa, tekeekö se minusta riippuvaisen?

Haluan ja saan seksiä useita kertoja viikossa, yhdellä kerralla saan useita orgasmeja, olen kiinnostunut erilaisista kokeiluista ja vaihtelusta.. Normaalisti seksiasennoitunut vai sairaalloisen riippuvainen?

Hyvä tietää, että täällä on muitakin.. Koittakaas olla tossa tilanteessa yhden miehen nainen.. Jokainen muutaman vuoden kestänyt suhde on kaatunut tosiaankin siihen,että mies ei jaksa.

Koskaan en ole sanonut EI, mutta kuullut sen mieheltä sitäkin useammin. Mikään lahna en ole tiedän sen mutta turhan usein on miehillä "pää kipeä" tai "pitää herätä aikaisin".. Pointti tässä on se että usko on mennyt miehiin. Olenko sitten todellinen addikti, kun en pystyisi ikinä pettämään? Mitä tehdä naisena, kun mikään ei riitä?

Kun ei edes vaadi mieheltä mitään.. Jos se on väsynyt niin eikö siinä voi vaikka vaan maata alla ja antaa naisen hoitaa homma, jos naista niin panettaa näin minä tekisin.. Siitä ei saa mitään irti. Se pitää olla parisuhde! Muttei siihen voi alkaa kenenkään kanssa, kun se maksimi on 6kk, kun mies hyytyy. Eikö pari kolme kertaa päivässä ole normaalia?

Saan slaagin, kun kaverit kehuskelee,että joka toinen ilta on pantu tällä viikolla.. Toki meitä on erilaisia. Mutta alan olemaan jo siinä iässä, että tietää mitä haluaa.

Ja todellakin tiedän sen ettei mikään fuck buddy auta tähän. Eikä mikään pikapano baarista. Eikä tämä ole mikään haku, että haluan jotain. Yleisin kommentti on ollut että "hae muualta".. Mutta minkäs sitä voi,jos omaa moraalin,eikä halua sellaista tehdä ja kituu mielummin puutteessa. En edes tiedä mitä haluan tällä sanoa.. Niin ja onhan niitä miehiä ehkä kenestä on tyydyttämään.

Mutta eikai senkään toivoisi käyvän koko ajan vieraissa.? Kiitos jos joku vastaa: Täällä on aivan sairasta porukkaa!!! Hankkikaa muuta tekemistä niin ei seksi ole aivan koko ajn mielessä!!! Mä oon riippuvainen seksistä,mua pidetään huorana ku haluun naida melkein aina ja monta kertaa päivässä.. Kuulosti aika tutulta, että yleensä parisuhde kaatuu siihen, kun toisella on halut aivan eriluokkaa, kuin itsellä.

Ei sitä kukaan kestä, jos joutuu yhtenään torjutuksi. Eivätkä yhdenillan jutut tai panokaverit tosiaankaan sellaiseen auta. Yhden tytön olen tavannut, jonka kanssa halut sattuivat yksiin, mutta tämäpä ei halunnut parisuhdetta, vaan tykkäsi käydä vieraissa.

Se taas ei minua viehättänyt, koska itse olen sitä mieltä, että parisuhteeseen kuuluu uskollisuus.. Itse en usko että minulla olisi joku addikti, ihmiset vain ovat yksilöitä, enkä seksinpuutteen vuoksi lähtisi pettämään. Just joo, nyt on jo vuotiaita seksiaddikteja! Et sa seksin kautta mitaan elamassas auta, kun oot viela lapsi itse. Joku on sentään samalla aaltopituudella.. No ehkä tämä tästä, ja zemppiä sinnekin: Tai tähän keksitään lääkkeet: Minulla ongelma on niin outo.

Koen olevani seksiaddikti, mutta pystyn hallitsemaan sen jossain määrin. Olen suhteessa, enkä ole koskaan pettänyt, mutta ajattelen sitä jatkuvasti. Kumppanini on suuremmoinen rakastaja, hän osaa tyydyttää minut ja haluan häntä jatkuvasti, muttei hän ole halukas seksiin.

Hänen mukaansa hän vaan ajattelee seksiä niin harvoin, ettei tee mieli. Alkaa tulla olo, että jos sitä sittenkin pitäisi mennä vieraisiin. Minulle ei todellakaan riitä se, että harrastamme kerran kuukaudessa. Kaikki muukin tyydyte kuten masturbointi ja porno on sanattomalla sopimuksella kiellettyä koska hän ei niitä harrasta. Mitä minun tulisi tehdä??? Inlove, voin sanoa, että tilanteesi on tosi tavallinen ja tuttu.

En ole itse mitenkään addikti, mutta addiktin vaimo jo 10 vuotta! Itse itkin jatkuvasti, kun mies sulkeutui komeroon runkkaamaan enkä voinut itse tehdä mitään.

Koko ajan oli paha olo, masennus ja syyllisyyden tunto. Pelkäsin kuin hullu, että hän lähtee vieraisiin tai jättää minut kokonaan. Ei se ole herkkua vaimollekaan. Nyt jälkeen päin asiaa voi ajatella vähän rauhallisemmin, vaikka vieläkin muistot puristaa rintaa. Kertomus pahasta olosta ei varmasti ole aina liioiteltua. Raskausaikana alko oksettaa rakastellessa ja oli aika vaikea saada orkkua kun oksennus nousi suuhun.

Maha paino, vauva potki ja pyörrytti. Haluja kyllä oli ja joskus itketti kun ei saanu niitä mitenkään tyydytettyä edes iteseltään saati mieheltä. Synnytyksen jälkeen paikat oli niin kipeet, että pelkäsin yhdyntää ihan kauheasti. En kehdannut sitä aina edes tunnustaa miehelle, purin vain hammasta ja itkin vessassa sen jälkeen. Vasta puoli vuotta synnytyksen jälkeen kipu laantui ja saatoin haaveilla orgasmista. Seksiä harrastimme silti jo 3 kk kuluttua. Mieheltä se vaatii tosi pitkää pinnaa, mutta yhtälailla naiseltakin.

Mutta valoa on tunnelin päässä: Parhaat orgasmini olen saanut, kun vauva roikkui tississä kiinni. Synnytyksen jälkeen äitinä olo on tosi turvatonta, varsinkin jos lapsi on ensimmäinen. Mitään hyökkääviä ja vaativia seksipyyntöjä ei aina pysty käsittelemään. Lapsi mullistaa ja romuttaa koko maailman, kaikki kaatuu päälle ja koko ajan täytyy suorittaa ja suorittaa, vauva vaatii. Jos mies vaatii siinä vauvan lisänä, äiti luhistuu. Sen sijaan neuvoisin, niin vaikeaa kuin se addiktille onkin, tukemaan vaimoa eikä murskaamaan.

Kun vaimo imettää tai hoitaa vauvaa, mene ja halaa häntä, hiero hartioita hellästi. Älä koske seksuaalisesti vaan tukevasti, ymmärtäen. Pidä kiinni, tarjoa olkapää. Oma addiktimieheni tekee tätä niin harvoin, että olen suunnilleen heti märkänä tavallisesta hellyydenosoituksesta. Sen sijaan tyypilliset tissin ja pepun puristukset ja muut selvät "mä tahdon sut" merkit nostaa karvat pystyyn. Älä odota vastausta heti ekalla kerralla, kieltäydy vaikka kerran, sano, että halusit vain osoittaa hellyyttä, kun rakastat häntä ja hällä on niin raskasta, valehtele, olet kuitenkin tehnyt sitä muutenkin.

Nyt se herättää luottamusta. Halaa toisenkin kerran, tarjoudu antamaan hänelle hiukan lomaa, lähde vaikka kävelylle vauvan kanssa, että hän saa levätä. Kun tulet takaisin, hoida vauva nukkumaan ellei jo sammunut ja helli vaimoasi, nyt hän on levännyt ja paremmalla tuulella, mahdollisuudet ovat korkeammat. Mitä tulee pahaan oloon, joista vaimo valittaa, tarkastakaa, ettei hänellä ole mitään puutosta raskauden jäljiltä tai imetyksen takia.

Oma masennukseni ja väsymykseni johtui magnesiumin puutoksesta vauva vie kaiken äidiltä ja tarve 2 kertainen sekä raudan puutoksesta. Apteekin rautalääkkeet eivät imeytyneet vaan pistivät mahan sekaisin ja olo senkun kurjeni. Luontaistuotekaupoista saa hyvin imeytyviä tuotteita. Kalkki ja C-vitamiini ovat myös tärkeitä ja runsas nesteen saanti. Kun on vitamiinivajetta ei seksikään maistu ja elämä muuttuu harmaaksi. Raudan puute pyörryttä ja heikottaa, magnesiumin puute heikentää aivotoimintaa, aiheuttaa lihassärkyjä, päänsärkyä, suonenvetoa, lihaskramppeja ja syvää masennusta.

Kuulin näistä jutuista vasta jälkeenpäin ja kärsin vuoden mittaisesta synnytyksenjälkeisestä masennuksesta. Jos limakalvot ovat kuivia ja seksi tekee kipeää, sinkki auttaa, samoin jotkun ölytuotteet ovat hyviä.

Siis, hyvä mies, jos todella rakastat vaimoasi, ja lastanne, älä heti ala etsiä ratkaisua muista naisista. Vaikka löytäisit seksiaddiktin vaimoksesi, jos hän tulee raskaaksi, sama kohtalo on silti edessä. Joskus vain on pärjättävä vähemmällä. Sen sijaan huolehdi vaimostasi ja hoida hänet kuntoon ja suhteenne kuntoon.

Masentunut ihminen ei halua seksiä eikä itse edes tajua olevansa masentunut ennen kuin se menee ohi. Neuvolakaan ei aina auta, itselleni sanottiin, että oireet kuuluvat kaikki raskauteen enkä tarvitse mitään vitamiinilisä, koska söin lämpimän ruuan 2 kertaa päivässä. Hemoglobiini oli alhaalla, sen he myönsivät, muttei tarpeeksi kriittinen sairaalatoimenpiteitä varten. Kun saat nostettua vaimosi takaisin elämän syrjään kiinni, alkaa seksikin taas maistua.

Synnytyksen jälkeen kierukan voi laittaa aika pian ja pääsee eroon kuivia limakalvoja raapivista kondomeistakin. Edessänne voi olla elämäsi parasta seksiä vaimosi kanssa, joten älä luovuta. Anna hänelle aikaa ja tilaa, auta ja ole se mies, jonka hän valitsi lapsensa isäksi: Tää on eka kerta kun mä etsin seksiriippuvuus juttuja netistä.

Itse olen juuri päässyt "irti" 5 vuotisesta suhteesta jossa meidän halut ei okein kohdanneet, itselläni pari-kolme kertaa päivässä puolisollani vähemmän. Riipuvuudestani tulin tietoiseksi alkuvipinän tasaannuttua. Käyttäydyin monesti kuin pikku kakara joka ei saa tahtoaan läpi. Puolisoni todella yritti auttaa tarpeissani kaikin keinoin, mutta nautinto jää sillain vähän puolitiehen ja sitten tulee vielä morkkis ja hävettää kun painostaa toista. Nyt hetken aikaa itsekseni olleena olen jopa vähän oppinut hillitsemään itseäni tosin todella vähän, mutta kuitenkin.

Aloin ettiin näitä juttuja netistä jos löytäisin kaltaistani seuraa koska mä pidän tarpeitani normaaleina sillä kaikkihan me ollaan erilaisia. Mä en etsi mitään yhden illan jutuja vaan ihan oikeaa ystävää jakamaan tän yhden elämän mikä mulla on. Olen aina ollut seksuaalisesti todella aktiivinen sekä miesten että naisten suhteen.

Nyt olen kaksi vuotta elänyt parisuhteessa jossa mieheni on paljon haluttomampi kuin minä. Alussa seksiä harrastimme päivittäin mutta sitten iski arki ja kerrat on harventuneet koko ajan.

Joskus kun olisin halunnut ja hän ei, meille syntyi hirveitä riitoja, mutta sitten tavallaan opin "tukahduttamaan" haluni, ja nykyään yritän vaan kanavoida ajatuksiani muualle silloin kuin haluaisi seksiä. Joskus itkin katkerana sitä etten haluaisi tuntea minkäänlaista halua ketään kohtaan koska sitten kun ei saa siitä seuraa vain äärettömän paha olo.

En luultavasti ole siis mitenkään seksistä riippuvainen, mutta aika paljon ajatukset pyörii sen ympärillä, tai on pyörinyt. Välillä mietin pettämistä, ja olen kerran pettänytkin, tosin hirveässä humalassa..

Joskus kun torjutaan jälleen kerran sitä loukkaantuu niin paljon että miettii muualle menemistä, mietin myöskin ymmärtääköhän mieheni miltä se torjuminen oikeasti tuntuu, hänen aloitteitaan kun ei sattuneesta syystä ole koskaan jätetty ottamasta vastaan. Onneksi hellyyttä ei kuitenkaan suhteestamme puutu, halailemme ja pussailemme paljon ja olemme toistemme lähellä. Nykyään vain siis tosiaan huomaan etten enää itsekkään kaipaa seksiä niin useasti kuin ennen, en jaksa vaivautua turvautumaan oman käden apuunkaan.

Ehkä sitten olen menettänyt jotain itsestäni, toisaalta olo on paljon helpompi ilman riitoja ja ahdistusta halujemme erilaisuudesta. No raskauden alettua en ole saanut 8kk kertaakaan ja hävetti kun sinkku kaverit vinoili että Kosonen pääsee pesälle vaikka joka ilta kun on tyttö kotona ja saan varmaan vähemmän pillua kun he iskiessä diskopimuja.

En viitsi pettää kun muksukin tulossa- eihän käteenveto pettämistä ole? Musta tuntuu että kaikenikäiset miehet runkkaa, eihän pornoteollisuus tenipoikien varassa voi pyöriä ja huomasin töissä että joku muukin kuin minä käynyt hanskalla WC: En tiedä olenko addikti mutta olen huomannut työmaalla että monilla toisillakin on tilanne ettei saa tarpeeksi kotona ja kännissä vihjailleetkin joten ei se runkkaaminen ole nuorten kundien yksioikeus vaan hyvä harrastus kaiken ikäisille.

Jos mulkku ja pallit kestää ettei sinipunaisiksi muutu liiasta käytöstä niin siitä vaan- ei se mikään riippuvuus ole ja jos olisi niin paljon terveellisempi kuin röökinpoltto tai dokaus sanoisi kuka vaan lekuri joten runkatkaa pojat ja miehet estoitta, niin minäkin teen. Taidan olla aika erikoinen, kun en edes tunne seksiriippuvuuttani minkäänlaisena ongelmana.

En voisi ikinä seurustella tuon emilian kanssa. Olen vuotias nainen ja olen seksiaddikti. Olen yrittänyt hakea apua ongelmaani, mutta paikkakunnallani ei ole ryhmää naisille. Haluasin keskustelukumppanin, joka tietää mistä puhun. Jos haluat kirjoita nightstar netti. Olen tiennyt jo kauan, että minulla on erilaiset tarpeet kuin niin sanotuilla "normaali" ihmisillä. Kyse on seksistä ja sen liiallisesta osasta elämääni.

Sain asiaa pitkään tutkittuani selville, että seksiadik. Simppeli juttu sinänsä mutta tosi. Kaikki naispuoliset seksiaddiktit - ottakaa yhteyttä? Itse kundi 45 v. Olen jo 49 -vuotias mies ja seksiaddikstio ei ole vain parantunut. Onneksi luoja on suonut minulle nuorekkaan ulkonäön tai siten se johtuu runsaasta seksin harrastamisesta - vakituista suhdetta minulla ei pitkään ole ollut - jo 20 vuotiaana iskin vuotiasita naisia ja edelleen samassa ikäryhmässä pyörin - itse kun olen noin 32 vuotiaan näköinen ulkoisesti.

Kasuheasti haluaisin sitoutua, mutta ei ole vielä löytynyt ketään naista joka haluaisi niin usein kun minä - minulle on kerrottu, että jos söisin itseni lihavaksi niin erektiot ainakin laantuisivat, mutta ei se minusta hyvältä idealta kuulosta - ajatelkaa jos himot on päättä mutta ei pystyisi siten niitä naisen kanssa tyydyttämään.

Olen tiennyt olevani addikti vasta parin vuoden ajan. Aiemmin olen vain ihmetellyt että onko minussa vikaa. Olin kihloissa lasteni isän kanssa 6 vuotta ja mieheni piti minua sairaana halujeni takia. Lopulta meidän välinen seksi loppui kokonaan ja jouduin hoitamaan hommat itse.. Tultuani kotiin reissulta käskin häntä pakkaamaan tavaransa ja muuttamaan pois. Tästä on nyt neljä vuotta ja vieläkin häpeän halujani. Pidän itseäni friikkinä koska exäni sitä mulle aina hoki. Nyt en uskalla sitoutua koska pelkään halujeni pelottavan kumppanini pois.

Olin suhteessa miehen kanssa vähän aikaa joka on ollut ainoa joka on haluni saanut tyydytettyä.. Olemme edelleen yhteyksissä ja olen nyt vasta uskaltanut kertoa mitä haluaisin mutta se on nyt myöhäistä kun hänellä on jo tyttöystävä..

Toinen asia on myös että vihaan yhden yön juttuja kun ne on yleensä vaan sähläystä.. Siinä vaan on se kun jotkut äijät pelästyvät sitäkin: D toivon että joku ymmärtää mitä tässä yritän selittää sillä oma pääkin on sekaisin kun on vaan se yksi mielessä.. Elän parisuhteessa kaikki pitäisi olla kunnossa rivitalon pätkä ostettu ja lapsikin on.

En vain pysty pitää irti näppejäni toisista naisista. Kun tulee tehtyä se taas niin on tyhjä olo itkettää ja kuitenkin pitäisi olla iso mies on ikävä omaa kultaa jne. PASKA olo toisin sanoen. Mutta silti aina ajattelen kun näen hyvän näköisen naisen. Haen varmaankin jotain hyväksyntää mulla on pakonomainen tunne tyydyttää naisia. Olen kait hyvä sängyssä. Olen epävarma sisimmässäni mutta ulospäin itse varmuus. Jos kerran olen iso mies niin miksi en voi vain pysyä naisessa ketä rakastan.

Ei se pihtaa ei ole minulla kyse siitä että pitäis saada paljon. En harrasta juurikaan itsetyydytystä. Mutta se tunne kun saa naisen sänkyyn se kait se on itsetunnon kohotus. Olen pettänyt vaimoani ehkä 10 kertaa. Olen sairas olen seksiaddikti. No nyt olen taas kerran vannonut että nyt saa loppua. Pelkään että tulee ilmi ja se ei ole kenenkään etu ei ainakaan lapsen joka joutuisi kärsimään ja se ei edes voisi ymmärtää miksi. Mä olen nyt vasta tajunnut,että seksi on mulle riippuvuus..

Hyvä olo kestää vain hetken ja sitten olisi jo saatava lisää. Olen täysin koukussa enkä tiedä miten tästä selviäis,en enää edes tunne häpeää vaan halut vie. Mies ei tiedä mitään.. Nyt olen ajatellut erota 9 vuoden jälkeen miehestäni,koska en halua hänen kärsivän pakollisesta tarpeestani,enkä jaksa enää valehdella. En tiedä mistä apua tähän saa Mieheni on seksiaddikti ja läheltä tilannetta seuraanneena voin sanoa, ettei se suuri seksin määrä ole onnea ja autuutta yhdellekään ihmiselle, ei miehelle eikä naiselle.

Kumpikin käymme miehen riippuvuuden takia terapiassa, kummallakin on masennuslääkkeet. Seksi on nautintoaine siinä missä viinakin, ja kaikki täällä olijat varmasti tietävät mitä liika viina aiheuttaa. Viinan kanssa on vain se hyvä puoli, että sen käytön huomaa.

Seksi ei välttämättä jätä mitää jälkiä ja kun riippuvuuteen kuuluu vielä asian salassa tekeminen, joutuu seksiaddiktin kanssa elävä elämään pelkkien valheiden keskellä. Alkoholi ja seksi on normaalisti ja mieluiten sopivan runsaasti ; käytettyinä ihania, elämää rikastuttavia nautintoja.

Mutta kukaan ei enää nykyään kyseenalaista liian viinan ongelmia. Ehkä jonain päivänä liian seksin aiheuttamia ongelmia ei kyseenalaisteta. Toivottavasti se päivä tulee pian. Ihmisiä, joiden elämän on tuhoutunut seksiriippuvuuden takia on jo liian monta. Mä oon 42 ja ollu yli 20v naimisissa. On hyvä huomata, että muilla on samantyyppisiä ongelmia.

Mun ongelma on ettei vaimo halua rakastella ollenkaan. Me kyllä rakastellaan n. Joka kerta se on vaimolle erittäin vastenmielistä. Hän on kyllä hieman masentunut muista elämän ongelmista ja ymmärrän et se aiheuttaa haluttomuutta, mutta tätä on jatkunu jo lähemmäs 10 vuotta eli toisen lapsemme syntymästä.

Mä olen kyllästyny masturboimaan ja ajattelen, et nää tarpeet pitäs saada tyydytettyä avioliitossa. Hän ei kuitenkaan suostu mihinkään terapiaan, mutta rakastan häntä enkä halua erota ja meillähän on lapsiakin. Kumpa oikeasti olisi lääke joka ottaisi halut pois kokonaan, elämä olis paljon helpompaa. Tuntuu että omat halut kasvaa vain suuremmiksi kun en enää saa edes koskettaa vaimoani kuin silloin joka toinen kuukausi. Kunpa edes voisi halata, olisi jotain fyysistä läheisyyttä toisaalta ymmärrän vaimon kommentit, et jos mä saan koskee niin haluun heti sänkyyn, tottakai haluun kun on aina pari kk taukoo ja usein enemmänkin.

Kovaa naintia kipu yhdynnän jälkeen -

Mitä minun tulisi tehdä??? Nea ap Minä olen tavannut naisia, joiden miehet raiskaavat heitä, sillä naisilla ei ole mitään sanavaltaa miestä vastaan. Nuoren seksinarkkarin kertomus kuulostaa päihderiippuvaisen arjelta. Olenko sitten todellinen addikti, kun en pystyisi ikinä pettämään? Muistakaa käyttää liukasteita, kuivana naidessa saattaa tulla kipuja emättimen tai alavatsan alueelle. Eli 5 ja 10 väliin menee usein.

: Kovaa naintia kipu yhdynnän jälkeen

Peniksen kidutus chat naiset Pari hoitoa on ollut, mutta niistä on jo jonkin aikaa. En kuitenkaan halua muuta kuin joko seksisivuja sortavalan huorat tai useammin jos on hyvä ja molemmat ovat tyytyväisiä. Vaikka seksi ja siihen liittyvät ajatukset nykyään vievätkin paljon aikaa ja energiaa, ei naisista kumpikaan koe riippuvuuttaan todella isona ongelmana. Ja usein se on todella pakottava tarve. Mä olen nyt vasta tajunnut,että seksi on mulle riippuvuus. Liekö juju siinä, että miehet eivät yleensä pysty puhumaan omasta seksielämästään tai mistään seksiin liittyvästä muutoin kuin machoilemalla. Mä oon riippuvainen seksistä,mua pidetään huorana ku haluun naida melkein aina ja monta kertaa päivässä.
Suu seksiä milf oil massage 258
Kovaa naintia kipu yhdynnän jälkeen 578

Juu, akne parani, mutta.. On varmasti kyse niin henkilökohtaisesta asiasta, että ei voi antaa noin yleisiä neuvoja.. Joo, ja Suomen kieltä taitamatonta. Satuttaa lukea, itse olen addiktin uhri. Pitkäaikainen kumppanini on pelehtinyt selkäni takana.

Samalla hän karisti itsetuntoni,kaiken. Olen tuhkaa koko maailmalle. Arvostan rehellisyyttä,avoimuutta,mutta voinko enää katsoa häntä,kuten ennen,Jumaloiden. Nyt en tiedä mitä tehdä Ajatelkaa seurustelu kumppanianne ennen kuin himoitsette toista. Tiedostan jollain tasolla,etten ollut täydellinen itsekään,mutta Riippuvuus saattaa olla toiminnallista, mutta usein siihen liittyy aivoissa tapahtuvan kemikaalisen reaktion aiheuttama mielihyvä.

Addiktio syntyy, kun aivot ja hermosto tottuessaan jatkuvaan ärsykkeeseen, jota tuo kemkaali aiheuttaa, vaativat useampia annoksia kyseistä ainetta. Prosessi on siis sama kuin päihteidenkäytössä ja sen takia ymmärrän seksiriippuvuuden hoidon lääkkeiden avulla.

Tosin itse suosittelin samaa kuin alkoholistille, eli "kuivaa kautta" ns. Kysehän on turtumuksesta ja selibaatin kaltaisen seksipaaston luulisi katkaisevan seksiriippuvaisen pakonomaisen käyttäytymisen Kun elämä rauhoittuisi, eikä pyörisi enää vain sen yhden asian ympärillä, voisi kenties jo ruveta etsimään syitä käyttätymiseensä: Monet miehet sanovat,jos ei kotoa saa,täytyy hakea muualta. Mutta se on naisilla aivan sama juttu.

Tuhma temppuhan se on mutta,nyt ymmärrän niitä. Vaikeaahan se varmasti on luottaa toiseen kun on petetty. Anteeksi voi antaa muttei koskaan unohtaa. Kumppanisi varmasti tulee tekemään saman uudestaan. Seksi on todella iso osa suhdetta ja vieläpä isompi jos kyseessä on addikti. Mutta myös luottamus on tärkeä-jos ei ole luottamusta ei ole mitään. Voimia sinulle ja parempia aikoja toivoen! Minua keskustelu seksiriippuvuudesta ällöttää. Milloin seksi muuttui pelkäksi fyysiseksi toiminnoksi?

Olen itse kokeillut lähes kaikkea ryhmäseksiä, samaa sukupuolta, monia miehiä saman päivän aikana ym. Seksi on parasta jonkun sellaisen kanssa josta todella välittää ja silloin sitä jaksaa haraastaa vaikka kertaa päivässä. Haluan kunnioitaa seuraavaa sänkykumppaniani turhista lihallisista iloista luopumalla.

Toivottavasti hän osaa arvostaa sitä Mulla olis muutama kysymys seksiadduille. Inhottavan trendikäs sanakin mutta toivottavasti joku joka on aito vastaa Tulee teille tarve saada seksiä yhtäkkiä vai suunnitteletteko sitä etukäteen? Joku kiva tyyppi ulkonäkö tms. Jos olette olleet vähän aikaa ilman niin tiedättekö jo etukäteen, että kohta on pakko saada? Miten suurta vaivaa olette nähneet tarpeen tyydyttämiseksi?

Onko tullut jotain suurempia ongelmia? Itse hoidan homman yleensä yksin. Ja usein se on todella pakottava tarve. Saattaa mennä tunteja, kokonaisia öitäkin. Yhdyntä on kiinnostava vasta sitten jos siinä on suuria tunteita partneria kohtaan.

Irtosuhteet ovat aivan liian rankkoja mulle. Minulla pakottavan seksin tarpeen voi laukaista joku biisi mistä minulla on seksuaalisia muistoja tai sitten minun hajuvesi, jota käytin kun kävin panemassa kolmee miestä saman päivän aikana. Ihan mikä tahansa voi saada aikaan sen tunteen, jota minun on pakko seurata tai menetän järkeni.

Suunnittelen myös etukäteen panojani ja se myös kiihottaa minut siihen pisteeseen, että järki lähtee ja seksi vie. Seksiaddiktioni häiritsee työtäni, parisuhdettani ja ihan koko elämääni. Olen kesken työpäivän lähtenyt asiakkaani matkaan ja harrastanut seksiä hänen pakettiautossaan. Sitä tunnetta ei voi selittää minkä siitä jännityksestä saan. Seksi on maailman ihanin ja kamalin asia minulle. Välillä toivoisin, että edes joku asia saisi minut haluamaan vähemmän.

Minua ei kiinnosta mikään muu kuin se että saan tyydytettyä sen hetkisen tarpeeni. Heti seksin jälkeen minun on saatava lisää eikä mikään tai kukaan voi minua tyydyttää. Saan orgasmin monia kertoja yhdynnässä, mutta silti halut vaivaavat. Mikään ei tunnu olevan minulle pyhää. Olen harrastanut seksiä veljeni kaikkien ystävien kanssa, kaikkien miesten kanssa töissä ja poikaystäväni kaverin kanssa. En halua samalta henkilöltä seksiä kuin kerran.

Välillä myös toivon, että olisin edes ruma niin en saisi seksiä näin helposti, mutta minut on kirottu kauneuteen. Ajattelen kauneuden olevan kirous, koska sen avulla pystyn ruokkimaan addiktiotani.

On minulla välillä viikkoja kun en harrasta seksiä yhtään enkä masturboi, mutta se on vain epätoivoinen yritys hillitä halujani. En pysty lopettamaan enkä edes tiedä haluanko lopettaa.

Itse oon kans rukoillu että jostain uskaltaisin hakea apua. Olen sotkenu kaikki suhteeni täysin ja nykyinenkin on taas vaakalaudalla. Edellisen pitkäaikaisen tyttöystävän kanssa ollessani oli pari vakituista hoitoa, toistakymmentä yhden illan juttua ja ryhmäseksiä. Mukaan mahtuu muutama maksullinenkin kun tiukka paikka oli ettei heti saanut.

Masturboida täytyy vähintään kerran päivässä. Sama meno jatkuu nykyisenkin tyttöystävän kaa. Ilmeisesti pakonomaisella laukeamisen ja seksin tarpeella koitan parantaa pahaa oloa.. En tiiä asiast mitään, mut must tuntuu, et mä oon sellanen Mun edellinen parisuhde kaatu mun addiktioon Niin jokatapauksessa mun edellinen suhde kaatu mun addiktioon Sen jälkeen aloin periaattees sen ihmisen kaa, kenen kaa petin mun exää.

Ja nyt tää mun himo iskee uudelleen ja se uhkaa mun nykyistä suhdetta Mua vituttaa, koska oon tietonen ongelmastani, mut en voi tehä asialle mitään Tuleeko teille tarve saada seksiä yhtäkkiä vai suunnitteletteko sitä etukäteen? Toisinaan tulee aivan mieletön tarve aivan yht'äkkiä, mutta voi olla myös kertoja jolloin sitä oikein suunnittelee; esim.

Saatan vauhtiin päästyäni runkata kertaa peräkkäin. Kumppanini kanssa ei seksiä ole todellakaan niin paljon. Minä tarvitsen useimmiten ainakin 2 kertaa. Välillä avovaimoni auttaa asiassa käsillä ja suulla, mutta ei kuitenkaan läheskään aina kun sitä haluaisin. Kaikilla meillä on omat fantasiamme, mutta moniko fantasio valehtelematta päivittäin, jostakusta henkilöstä? Itselläni fantasioissani pyörii muutama tuttu nainen. Myös mielikuvitus tuottaa joskus kuvan esim. Haluan melkein koko ajan, lisää, enemmän, jotain uutta, kimppakivaa, 3some, kevyet kinkyt, eri asennot, kaikki mikä vähääkään liittyy jollain tavalla niihin asioihin seksissä jotka saavat viisarin värähtämään.

Pari hoitoa on ollut, mutta niistä on jo jonkin aikaa. En kuitenkaan halua muuta kuin joko kerran tai useammin jos on hyvä ja molemmat ovat tyytyväisiä. Avovaimoni kanssa synkkaa kyllä muuten erittäin hyvin, mutta seksin suhteen olemme vähän eri maailmasta. Kyllä se laatu usein tyydyttää, joskaan ei aina, mutta määrä ei riitä lähellekään. Onneksi on kädet, mutta se on sama kuin ajaisit Skodalla ja haluat koko ajan ajaa Ferrarilla.

Saatan joskus olla koko yön videoiden, lehtien tai netin ääressä ja runkata niin monta kertaa kunnes aamuyöstä alkaa kalu olla jo hellänä kun on omin käsin onneen päästy muutamassa tunnissa yhtä monta kertaa kuin oman kumppanin kanssa viikossa Eli 5 ja 10 väliin menee usein. Sit silmät ristissä töihin Taas aamulla yritetään vongata seksiä ja kun ei saa, niin töiden jälkeen yritetään uudelleen.

Joskus tärppää jos ei ole häiriötekijöitä, kuten juuri silloin soittavia avovaimon kavereita, sukulaisia, tv-ohjelmia, ovikelloa soittavia naapureita tms. Olen seksin suhteen jopa niin avoin, että voisin hyvin elää maailmassa, jossa kaikki nai kaikkia ja eikä se haittaisi minua lainkaan. Enkä usko että tuntisin mustasukkaisuutta jos joka naisi vaimoani, varsinkaan jos itse saisin samalla toista naista.

Haluan myös keskustella kaikesta seksiin liittyvistä asioista ihmisten kanssa. Tähän mennessä vasta parin ihmisen kanssa olen pystynyt keskustelemaan samalla tasolla ja molemmat ovat naisia.

Liekö juju siinä, että miehet eivät yleensä pysty puhumaan omasta seksielämästään tai mistään seksiin liittyvästä muutoin kuin machoilemalla. Naiset taas yleensä pystyvät puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä kuten minäkin puhun. Toi seksiaddujen kohtauspaikka olisi fiksuin ja tarpeellisin juttu mitä on pitkiin aikoihin kuultu. Kun olis edes netissä muukin kuin tuo msn-group, enemmän tällainen deitti-netin kaltainen, jossa voisi selkeämmin etsiä ihmisiä, jotka ovat addiktoituneet juuri samalla tavalla kuin itsekin on.

Vaimoni yllättää joskus ronskiudellaan ja rivoudellaan, koska tietää että olen niihin aivan heikkona. Koska addiktoituneita on sekä miehiä, että naisia niin tässä on todella rakoa seksi-amorille, joka auttaisi yhteen vähintään 2 suunnilleen samalla tavalla addiktoitunutta. Loppu on adduista itsestään kiinni miten jatko menee. Muotitrendit vaihtuu ja business käyttää niitä hyödykseen kuten tää Levottamat 3 ja tälläset City-lehdet. No sellasta se elämä on. Miehet ja naiset haluu sekstaa kuka enemmän kuka vähemmän.

Tosi addiktit lienee poissa näiltä palstoilta. Paranemiset oikeesti sairaille ja in-sairaat katsokaa itseänne peilistä. Jos ajattelen seksiä lähes päivittäin, haluan sitä yhtä usein mutta pystyn pidättämään haluani pari päivää, olenko seksiaddu? Jos minulla on useita seksisuhteita yhtä aikaa, tekeekö se minusta riippuvaisen? Haluan ja saan seksiä useita kertoja viikossa, yhdellä kerralla saan useita orgasmeja, olen kiinnostunut erilaisista kokeiluista ja vaihtelusta.. Normaalisti seksiasennoitunut vai sairaalloisen riippuvainen?

Hyvä tietää, että täällä on muitakin.. Koittakaas olla tossa tilanteessa yhden miehen nainen.. Jokainen muutaman vuoden kestänyt suhde on kaatunut tosiaankin siihen,että mies ei jaksa. Koskaan en ole sanonut EI, mutta kuullut sen mieheltä sitäkin useammin. Mikään lahna en ole tiedän sen mutta turhan usein on miehillä "pää kipeä" tai "pitää herätä aikaisin".. Pointti tässä on se että usko on mennyt miehiin. Olenko sitten todellinen addikti, kun en pystyisi ikinä pettämään?

Mitä tehdä naisena, kun mikään ei riitä? Kun ei edes vaadi mieheltä mitään.. Jos se on väsynyt niin eikö siinä voi vaikka vaan maata alla ja antaa naisen hoitaa homma, jos naista niin panettaa näin minä tekisin.. Siitä ei saa mitään irti. Se pitää olla parisuhde! Muttei siihen voi alkaa kenenkään kanssa, kun se maksimi on 6kk, kun mies hyytyy.

Eikö pari kolme kertaa päivässä ole normaalia? Saan slaagin, kun kaverit kehuskelee,että joka toinen ilta on pantu tällä viikolla.. Toki meitä on erilaisia. Mutta alan olemaan jo siinä iässä, että tietää mitä haluaa. Ja todellakin tiedän sen ettei mikään fuck buddy auta tähän. Eikä mikään pikapano baarista. Eikä tämä ole mikään haku, että haluan jotain. Yleisin kommentti on ollut että "hae muualta".. Mutta minkäs sitä voi,jos omaa moraalin,eikä halua sellaista tehdä ja kituu mielummin puutteessa.

En edes tiedä mitä haluan tällä sanoa.. Niin ja onhan niitä miehiä ehkä kenestä on tyydyttämään. Mutta eikai senkään toivoisi käyvän koko ajan vieraissa.?

Kiitos jos joku vastaa: Täällä on aivan sairasta porukkaa!!! Hankkikaa muuta tekemistä niin ei seksi ole aivan koko ajn mielessä!!! Mä oon riippuvainen seksistä,mua pidetään huorana ku haluun naida melkein aina ja monta kertaa päivässä..

Kuulosti aika tutulta, että yleensä parisuhde kaatuu siihen, kun toisella on halut aivan eriluokkaa, kuin itsellä. Ei sitä kukaan kestä, jos joutuu yhtenään torjutuksi.

Eivätkä yhdenillan jutut tai panokaverit tosiaankaan sellaiseen auta. Yhden tytön olen tavannut, jonka kanssa halut sattuivat yksiin, mutta tämäpä ei halunnut parisuhdetta, vaan tykkäsi käydä vieraissa. Se taas ei minua viehättänyt, koska itse olen sitä mieltä, että parisuhteeseen kuuluu uskollisuus..

Itse en usko että minulla olisi joku addikti, ihmiset vain ovat yksilöitä, enkä seksinpuutteen vuoksi lähtisi pettämään. Just joo, nyt on jo vuotiaita seksiaddikteja! Et sa seksin kautta mitaan elamassas auta, kun oot viela lapsi itse. Joku on sentään samalla aaltopituudella.. No ehkä tämä tästä, ja zemppiä sinnekin: Tai tähän keksitään lääkkeet: Minulla ongelma on niin outo. Koen olevani seksiaddikti, mutta pystyn hallitsemaan sen jossain määrin.

Tuntu tuolla syvällä alavatsassa ja säteili siitä muuallekin. En voinu käydä ollenkaan pissalla yhdynnän jälkeen, kuten yleensä tapanani on, koska sattu nii paljon. Ja tosiaan se maha oli aivan kova, niinkuin supistuksessa on. Mutta en ole raskaana. Nyt vielä alamaha vähän hellä mut muuten ok onneksi. Huomenna soitan itelleni lääkäriajan. Minulla on ollut samanlaisia kipuja sekä yhdynnän aikana että jälkeen.

Kerran jouduin ottaa sairaslomaa, sain kolme päivää, enkä viikkoon pystyny kunnolla kävelee. Sillon lääkäri sanoi että paikat oli revähtäny. Muilla kerroilla en oo lekuriin menny. Alkuperäinen kirjottaja kävitkö lääkärissä ja selviskö mitään? Nainen 28 , Kuinka monta sanaa on lauseessa: Miksi Islam syrjii naisia? Naisen ja miehen kuuluu olla samanarvoisia.

Mieheltä leikataan esinahka, koska esinahka aiheuttaa helposti miehelle erilaisia tulehduksia. Naiset eivät ajattele seksiä yhtä paljon kuin miehet, minkä takia miehet saavat naida enemmän naisia. Nyt sinulla on kyllä väärää tietoa. Naiset voivat ajatella seksiä ihan yhtä paljon kuin miehetkin. Säästäkää ne naisten pimpit sellaisina kuin ovat syntyneetkin, niin johan alkavat naisetkin nauttimaan seksistä ja omista ihmisoikeuksistaan!

Islamin uskonto kieltää niin monia asioita, että nuoret alkavat kapinoimaan näitä sääntöjä vastaan. Monet harrastavat seksiä siskonsa tai veljensä kanssa, sillä muuta ei ole tarjolla. Hotelliinkaan ei pääse, ellei ole naimisissa. Olemme kuitenkin kaikki seksuaalisia olentoja eivätkä kaikki jaksa odottaa useampaa vuotta, että saa ensimmäisen kerran harrastaa seksiä.

Itsetyydytyskin kun on kiellettyä. Monet myös harrastavat anaaliseksiä sen vuoksi, että hääyönä neitsyyttä tarkastaessa immenkalvo on vielä paikoillaan. Monet myös naivat serkkunsa, jonka kanssa lopulta saavat myös lapsia. Lapsista voi kuitenkin kasvaa kehitysvammaisia, kun on kerta pariuduttu sukulaisen kanssa. Mitä mieltä olet näistä asioista? Eikö sääntöjä voitaisi jonkun verran lähteä himmailemaan? Tämä on ainoastaan kulttuurillinen tapa.

Seksiä ei myöskään tule harrastaa ennen avioliittoa. Sanonta kuuluu, että hyvää kannattaa odottaa. Seksi tulee olemaan nautinnollisempaa mitä kauemmin sitä on joutunut odottamaan. Muslimit eivät saa tutustua toisiinsa kovinkaan syvällisesti ennen naimisiinmenoa. Tämän vuoksi heille tulee usein erotilanne vastaan, kun toisen huonot puolet tulevat vasta myöhemmin esille. Neitsyyden menettänyt nainen ei kuitenkaan enää kelpaa kovin monelle miehelle. Eikö siis olisi parempi, että nainen ja mies saisivat tutustua toisiinsa jo makuuhuoneenkin puolella ennen naimisiinmenoa?

Nainen voi tulla vahingossa raskaaksi eikä miehellä ole tällöin velvollisuutta auttaa lapsen kasvatuksessa. Seksitauditkin voivat  tällöin tarttua. Miksi koraanissa sanotaan, että miehet ovat naisia yhden pykälän ylempänä? Miksi musiikin kuuntelu on kielletty islamin uskonnossa? Ihminen alkaa käyttäytyä paholaisen tavalla.

Tutkimusten mukaan musiikin kuuntelu auttaa esimerkiksi kivussa leikkauksen jälkeen. Mitä mieltä olet tästä?

Kuuntele koraania, niin pääset kivuista eroon. Miksi itsetyydytys on Islamin uskonnossa kielletty? Se ei ole hyväksi ja siihen voi jäädä koukkuun, jolloin ei enää voi saada lapsia. Mitä mieltä olet siitä, että koraanissa puhutaan kaulojen katkaisuista ja Saudi-Arabia, Islamin uskonnon ydinkeskus katkaiseekin ihmisten kauloja enemmän kuin ISIS? Monissa Islam-valtioissa muslimit myös tapetaan koraanin kehoittamana, jos he päättävät poistua Islamin uskonnosta. Islam ei siis anna minkäänlaista vapautta, vaan ainoastaan hakee valtaa, aivopesee ja pelottelee ihmisiä.

Välillä on hankala ymmärtää, miten Ashramissa ei ole kenelläkään minkäänlaisia vaatimuksia kumppaniaan kohtaan. Kaikki vain paneskelevat kaikkien kanssa. Välillä olen saanut outoja katseita, jos olen sanonut jollekin kieltävästi. Halailu on ihan kivaa, mutta sitten kun yritetään jo lähteä pussaamaan huulille, on episodi pakko keskeyttää ja sanoa ikävästi, ettei minua kiinnosta.

Minulla vaan on miesten suhteen korkeat vaatimukset eikä suurin osa täällä olevista miehistä täytä standardejani. En vain pysty ymmärtämään, miten ihmiset pystyvät käyttäytymään kuin eläimet.

Eikö heitä muka yhtään ällötä dippailla vehjettään pesästä pesään tai maistella useamman kerran marinoitua herkkumutteria? Kondoomiakaan kaikki eivät käytä, joten tautien leviämisen vaara on suuri. Miten seksistä pystyy edes nauttimaan, jos kokoajan vaihtaa kumppaniaan? Eikö voisi keskittyä siihen yhteen ihmiseen ja silloin tällöin viikonloppuisin ja juhlapäivinä sitten vaihtaa vanhaa uudempaan?

Täällä ei pääse pakoon seksin ääniä. Seksi on itseasiassa se, mikä tätä paikkaa pyörittää. Kokoajan joku voihkii ja huohottaa teltassa. Teltoissa ei ole mikään hyvä äänieristys, joten seksiäänet kaikuvat Ashramin toisesta päästä toiseen päähän.

Aamusta iltaan ja jopa yöllä välillä herää läiskintään ja tyttöjen huutoon. Kun yksi pariskunta tai ryhmä lopettaa jyystön, alkaa taas seuraavan miniperheen voihkinta.

Välillä kuulostaa siltä kuin jotain murhattaisiin. Välillä taas oopperasoolo kajahtaa ilmoihin ja melkein itsekin haluaa liittyä kuorolauluun mukaan. Välillä tuntuu, että näillä ei ole muuta elämää kuin seksi ja meditointi. Toisaalta näillä ihmisillä on kaikki päivät vapaata.

Mikäs sen parempaa kuin käyttää nuoruusvuodet pelkkään seksin harrastamiseen. Seksi on terveellistä niin henkiselle kuin fyysisellekin hyvinvoinnille, kunhan vaan ei mitään tauteja lähde levittämään. Nämä ihmiset tietävät seksin olevan terveellistä ja antavat sen näkyä jokapäiväisessä elämässä.

0 thoughts on “Kovaa naintia kipu yhdynnän jälkeen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *