Päiväkahvit tampere s in finland

päiväkahvit tampere s in finland

Kaupungin kahvilakierros-esitteen innoittamina poikkesimme lounaan jälkeen kahville. Kaunis ympäristö mielenkiintoisine yksityiskohtineen viehätti. Otin esitteen suositteleman marenkikakun palan, mieheni otti munkin ja kupit kahvia. Kun pääsimme pöytään, kahvi oli tosi haaleaa ja seisonutta. Vein kahvit takaisin ja kerroin emännälle. Epäilevien kommenttien säestämänä sain uudet kupilliset. Nyt sentään lämmin kahvi. Asiakaskokemus oli tosi kurja.

Sisälle mentäessämme vastaan tuli ensimmäisenä omistajapariskunnan Erkki-kissa, pyörien siinä keskellä tarjoomuksien. Sitten omistajanainen tuli kysymään että tulimmeko ostamaankin jotain.

Kaakuista sai itse leikata palat ja päälle pursotettiin valmiskermavaahtoa purkista. Omistajamies oli kaverinsa kanssa kahvilan puolella räkäkännissä ja se känninen jankuttaminen ja möykkääminen latisti jonkin verran tunnelmaa. Kissahan sai kulkea vapaasti kahvilan pöydillä ja oli hajusta päätellen ilmeisesti merkannut kahvilan jokaikisen tuolin ja sohvan ja kokolattiamattokin. Paikka oli sisustettu vanhoilla huonekaluilla ja omistajien kuvilla, ja sitä mööpeliä ja tilpehööräähään riitti niin että kahvila näytti lähinnä varastolta..

Kahvilasta päästyä oli pakko tarkistaa että jäikö vaatteisiin sohvasta jälkiä ja kissanpissan tuoksu seurasi meitä vielä tovin tästä paikasta ulospäästyämme. Vesi maksaa euron per lasi. En suosittele tätä paikkaa. Munkit oli kuitenkin ihan ok. Nuhjuinen loukko jossa kakut ja leivokset odottavat syöjää pöydillä. Sisään astuessamme vanhahko rouva ilmoitti, että 'täältä ei saa kaljaa'.

Olimme siis menossa päiväkahville. Koskaan en avaa tämän paikan ovea. Oletko yrityksen omistaja tai johtaja? Ota profiili haltuusi maksutta, niin voit muun muassa vastata arvosteluihin ja päivittää profiilia. Evästeiden avulla TripAdvisor parantaa käyttäjäkokemuksia.

Lue lisää tai muuta asetuksia. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Valmistautuminen esiintymisiin ja aktioon sekä yhteinen loppuyhteenveto matkan tai tapahtuman jälkeen ovat kaikki yhtä tärkeitä vaiheita. Tavoitteena on, että kun nuori palaa aktiosta arkielämään, hän voi odottaa innolla, mitä hyvää Jumala haluaa tehdä hänen jokapäiväisessä elämässään.

Ymmärrämme ja arvostamme lasten ja nuorten kykyä tuntea Jumala, kuulla Hänen äänensä ja puhua Hänen sanaansa. Lukiessamme evankeliumeita huomaamme, että usein juuri lapsilla oli tarkkanäköisyyttä tunnistaa, kuka Jeesus todella oli. Ohjaajina meidän tulee seurata Jeesuksen esimerkkiä ja toivottaa lapset ja nuoret tervetulleeksi osaksi elämäämme.

Ymmärtämällä lapsen fyysisen, henkisen ja hengellisen kehityksen vaiheet ja perusasiat, voimme kohdistaa opetuksemme juuri heidän ikäkautensa tarpeisiin. Ohjaamme ja autamme varhaisnuoria harjoittelemaan ja teini-ikäisiä jo ottamaan vastuuta ryhmän toiminnasta ja päätöksenteosta. Vastuunottamisen harjoittelu on erityisen tärkeää tässä iässä, jolloin nuoren elämänkatsomus ja identiteetti alkavat muotoutua. Koti on oppimisen ja palvelemisen paikka ja perusta yhteiskunnassa vaikuttamiselle.

Rohkaisemme kokonaisia perheitä osallistumaan King´s Kids — työhön. Yhdessä toimimisen ja ulospäin suuntautumisen kautta perheiden ihmissuhteet usein myös eheytyvät. Sukupolvien välinen yhteys tuo erityistä vahvuutta ja tasapainoa toimintaan. Jumalan perheessä eri ikäryhmät voivat oppia toinen toisiltaan ja olla toisilleen siunaukseksi.

Rohkaisevat ja rakastavat ihmissuhteet ovat avain tehokkaaseen tiimijohtajuuteen ja kannustavat palvelemaan toisia. Kaikkia päätöksiä tehdessämme etsimme yhdessä rukoillen Jumalan suunnitelmaa ja pyrimme yksimieliseen päätökseen. Vaikka ryhmänjohtaja kantaa viimekädessä vastuun päätöksenteosta, on ryhmän johtajuus jaettu eri osa-alueista vastuussa olevien kesken. Näin nuoret saavat käsityksen erilaisista johtamistyyleistä. Epäselvyyksien välttämiseksi johtajuuden rakenteen ja vastuiden tulee olla selvät kaikille ryhmään kuuluville.

Koska nuorista huolehtiminen on vastuullista, tulee johtajien ja vastuunkantajien olla koulutettuja tehtäviinsä ja heillä pitää olla selkeä käsitys turvallisuudesta, luottamuksellisuudesta, omasta vastuualueestaan ja tehtävästään.

Myös aikuisina ryhmänjohtajina ymmärrämme, että voimme oppia paljon toisilta johtajilta sekä nuorilta vastuunkantajilta. Kokemuksen ja osallistumisen kautta voimme myös auttaa toisia kasvamaan. Ylistyksessä ja rukouksessa etsimme ja kuuntelemme Jumalan ääntä ja tahtoa. Nuorten alkaessa tuntea Jumalan sydäntä läheisemmin he huomaavat, että Hän suree kärsivää maailmaa.

Tämä rohkaisee esirukoukseen ja palvelemiseen. Jumalan rakkauden yltäkylläisyyden tunteminen näkyy haluna suuntautua ulospäin ja jakaa Jumalan rakkautta myös oman lähipiirin ulkopuolelle. Johtajina tunnustamme, että Jumala voi toimia yksinkertaisen, lapsenkaltaisen uskon kautta kaataen korkeitakin hengellisiä raja-aitoja Psalmi 8: Tämä on tärkeä tiedostaa, ettemme rajoita lapsilta mahdollisuuksia nähdä Jumalan ihmeellinen voima toiminnassa.

Jumalan kunnia loistaa usein kirkkaimmin juuri suurimman pimeyden keskellä, kun lapset ja nuorten saavat todistaa Jumalasta ja siitä, mitä Hän heille merkitsee. Uskomme, että Jumalalla on tehtävä ja kutsu tämän sukupolven nuorille. Haluamme kannustaa nuoria, ei tyytymään toiseksi parhaaseen, vaan rohkeasti sitoutumaan Jumalan tahdon noudattamiseen.

Paikallisryhmien toimintaan ovat tervetulleita perheet, lapset, nuoret ja aikuiset. Myös leirit, tapahtumat ja aktiot ovat sinua varten, vaikka et olisikaan mukana ympärivuotisessa toiminnassamme!

Noin 30 paikkakunnalla toimivat paikallisryhmät kokoavat säännöllisesti yhteen yhteensä satoja lapsia, nuoria ja aikuisia. Paikallisryhmien kokoontumisissa vietetään hauskaa aikaa yhdessä Raamattua opiskellen, rukoillen ja ylistäen. Lisäksi tietenkin harjoitellaan uusia koreografioita tai draamoja, tehdään videoita, urheillaan, askarrellaan, retkeillään, tehdään käytännön auttamistyötä, soitetaan bändissä tai lauletaan kuorossa — kunkin ryhmän mielenkiinnon ja taitojen mukaan. Paikallisryhmän toiminta saa ja voi olla hyvinkin omannäköistä  eri paikkakunnilla, kunhan se perustuu yhteisiin arvoihin ja periaatteisiin.

Paikallisryhmät toimivat yleensä jonkin kristillisen seurakunnan, kristillisen koulun, järjestön tai YWAM Finlandin keskuksen yhteydessä ja toiminta on aina yhteiskristillistä.

Säännöllisten kokoontumisten lisäksi paikallisryhmillä on monesti omia leirejä, esiintymismatkoja tai erilaisia projekteja, joissa he ovat mukana. Paikallisryhmän toiminnassa jokainen saa tuoda omat lahjansa käyttöön ja opetella uusia taitoja turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä.

Nuorista, aikuisista ja perheistä koostuvia ryhmiä lähtee vuosittain kertomaan ilosanomaa kotimaahan tai ulkomaille. He tekevät sen mm.

Näin he toteuttavat Jeesuksen sanoja: Aktiossa käydään esiintymässä ja kertomassa ilosanomaa mm. Toisinaan päästään palvelemaan ja auttamaan ihmisiä heidän koteihinsa ja kyliinsä. Aktio on ainutlaatuinen mahdollisuus omaan hengelliseen kasvuun arkielämästä poikkeavan ympäristönsä vuoksi. Aktio on myös erinomainen tapa nähdä ja tehdä lähetystyötä. Kansainvälisiin aktioihin sisältyy aina harjoitusleiri, jossa valmistaudutaan aktioon. Harjoitusleirin aikana saadaan opetusta, opitaan tuntemaan Jumalaa ja aktioon osallistuvia henkilöitä enemmän, opetellaan koreografiat, draamat tai harjoitellaan jalkapalloa riippuen siitä, minkä tyyppinen aktio on.

Rohkaisemme jokaista nuorta ja perhettä osallistumaan aktioon! Aktion henkilökunnassa on useita vastuullisia aikuisia, jotka pitävät huolta pienimmistäkin. Ikäraja lyhytkestoisiin noin 5 vrk , lähinnä Suomeen ja Baltian seudulle järjestettäviin aktioihin on 12 vuotta, jos nuori lähtee yksinään.

Perheen mukana nuoremmatkin ovat tervetulleita. Kaukaisempiin, pidempikestoisiin aktioihin ikäraja on yksin osallistuvalla nuorella yleensä 15 vuotta. Erilaisia leirejä järjestetään ympäri Suomea. Yleensä leireille ovat tervetulleita kaikenikäiset, niin lapset, nuoret, aikuiset kuin isovanhemmatkin. Leireillä opitaan uutta esimerkiksi tanssi-, musiikki-, draama-, urheilu- tai mediakanavissa. Aikuisille voi olla lisäksi esimerkiksi parisuhdekanava.

Yhteisten opetus- ja ylistyshetkien kautta opitaan tuntemaan Jumalaa. Leirien yhteydessä voi olla myös esiintymismatka lähiseudulle. Leirit ovat mahtava tapa saada uusia ystäviä ja oppia uusia taitoja sekä saada tukea henkilökohtaiseen hengelliseen kasvuun. Leireillä perheet saavat mahdollisuuden viettää mukavaa aikaa yhdessä. Ilonpäiviä juhlitaan aina tammikuussa loppiaisen tienoilla.

Paikallisryhmät eri puolilta Suomea kokoontuvat yhteen ylistämään Jumalaa sekä oppimaan uutta opetushetkissä ja mielenkiintoisilla kanavilla. Paikallisryhmistä koostuvat heimot esittävät vauhdikasta ohjelmaa ja monesti ohjelmassa on mukana esiintyminen tai retki tapahtuman ulkopuolellekin.

Haluamme varustaa paikallisryhmien vastuunkantajia ja kouluttaa uusia työstä kiinnostuneita henkilöitä. Starttiseminaari on tarkoitettu uusille ryhmille ja työstä kiinnostuneille. Yhteinen ylistys, rukous ja raamatunopetus on myös tärkeä osa vastuunkantajien varustamista. Voit vaikka tulla tutustumaan sinua lähinnä olevaan ryhmään yksin tai muiden kanssa. Alussa olisi hyvä olla esimerkiksi perhettä ja muita eri ikäisiä ihmisiä, jotka ovat valmiita sitoutumaan toimintaan mukaan vastuunkantajina vapaaehtoistyöperiaatteella, sillä perheet ovat King´s Kids työn tukipilari.

Jos nämä asiat ovat kunnossa ja koette, että haluatte olla aloittamassa toimintaa, niin tulemme mielellämme pitämään starttiseminaarin paikkakunnallesi! Tässä seminaarissa  olisi hyvä olla mukana kaikki vastuuta kantamaan haluavat vapaaehtoiset sekä seurakuntien työntekijöitä. Starttiseminaarissa käymme läpi  tarkemmin King´s Kids- työn arvoja ja sisältöjä. Työn oppii tekemällä ja vuosittain voi osallistua jatkokoulutukseen eri koulutuspäivillä.

Tässä kuukauden mittaisessa opetuslapseuskoulussa pääset syventämään suhdettasi Jumalaan, oppimaan enemmän Hänestä ja siitä, mitä Hän ajattelee lapsistaan. Kuka minä olen Jumalan lapsena? Mitä tarkoittaa olla Jumalan lapsi? Mitä on identiteetti Kristuksessa? Näiden ymmärtäminen on tärkeimpiä asioita, joita voit ikinä oppia ymmärtämään. Identiteetin löytäminen Kristuksesta muuttaa tapasi elää ja opit näkemään itsesi totuuden valossa.

Lähde matkalle, johon olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet! Mini-opetuslapseuskoulu sisältää luentojakson, jossa opettamassa ovat eri opettajat sekä aktiojakson, jossa pääsee laittamaan oppimansa käytäntöön.

Lisäksi luvassa uusiin ystäviin tutustumista, yhdessä elämistä ja olemista, hauskanpitoa, ylistystä, rukousta ja monenlaista muuta!

Mini-DTS tarjoaa myös hyvän kokemuksen siitä, mitä kokoaikainen opetuslapseuskoulu on. Ilmoita hakulomakkeessa kumpaan aktioon haluat mukaan. During this month you will get the chance to deepen your relationship with God. You will learn more about Him and what He thinks of His children. Who I am as a child of God? What it means to be a child of God? What is identity in Christ? Understanding these things is the most important thing you can learn to understand. When you find your identity in Christ it will change your way to live and you will learn to see yourself through the eyes of God.

Come and join us on a journey, where you are welcome just the way you are! Mini — Discipleship Training School includes lecture phase with many different teachers, and outreach where you get the opportunity to ser ve and spread love. On top of that, you get to meet new friends, live and hang out together, worship, pray, and do many other things! Leiri järjestetään yhteistyössä Pieksämäen seurakuntaopiston kanssa.

Monet ovat alkaneet jo suunnitella omia lähetysmatkojaan. Tule leirille innostumaan lähetystyöstä oman ryhmäsi kanssa! Aikuiset tarvitsevat leirille seurakuntansa suosituksen lapsityöhön soveltumisesta. Aika                       Leiri alkaa tiistaina 5. Paikka                   Pieksämäen seurakuntaopisto, Huvilakatu Mahtavat tilat ja upea hiekkaranta aivan lähellä!

Italialainen Naantali — ravintolat: Kahvila Naantali — ravintolat: Lähi-itä Naantali — ravintolat: Pikaruoka Naantali — ravintolat: Pizza Naantali — ravintolat: Thai Vegaaniravintoloita Naantalissa Suositut ruokalajit Naantali: Kaikki tallentamasi paikat löytyvät täältä Omat matkat -osiosta.

Kirjaudu sisään , niin saat matkapäivityksiä ja voit lähettää viestejä muille matkailijoille. Arvosteltu 3 viikkoa sitten matkapuhelimen kautta.

Kysy kaverilta maaretvm yrityksestä Cafe Antonius. Kirjoita arvostelu Arvostelut Lue mitä matkailijat sanovat: Kysy kaverilta Emmastiina yrityksestä Cafe Antonius. Tyly palvelu ja vesilasi maksaa euron.

Kysy kaverilta wings yrityksestä Cafe Antonius. Kysy kaverilta lili yrityksestä Cafe Antonius. Cafe Antonius — tätä tarkastelleet tarkastelivat myös näitä: Kaikki Naantalin ravintolat Oletko käynyt kohteessa Cafe Antonius? Kirjoita arvostelu Lisää valokuvia. Kaikki Naantalin hotellit 2. Ravintolat 30 Hotellit 2 Näe ja koe Katso päivitetyt tiedot lähentämällä. Käyttöehdot Tietosuoja Evästekäytäntö Evästeiden hyväksyminen Sivustokartta.

TripAdvisor LLC ei ole vastuussa muiden verkkosivustojen sisällöstä. Verot ja maksut eivät sisälly diileihin. Tietoa meistä Apua ja ohjeita. Johtajina haluamme omassa elämässämme seurata Jeesuksen mallia opetuslapseudessa ja olla itse mallina palvelevasta johtamistavasta. Tavoitteenamme on opettaa lapsia ja nuoria valmistelemaan ja tekemään esiintymiset, projektit tai urheilutapahtumat ensisijaisesti rakkaudesta Jumalaa kohtaan, eikä niinkään tunnustuksen tai kunnian toivossa.

Opetamme nuorille, että Jumala iloitsee vilpittömällä sydämellä palvelevasta ihmisestä. Kun nuoret oppivat ottamaan toiset huomioon, palvelemaan toisia ja harjoittavat epäitsekkyyttä, he ovat voimakas osoitus Jumalan valtakunnan todellisuudesta. Valmistautuminen esiintymisiin ja aktioon sekä yhteinen loppuyhteenveto matkan tai tapahtuman jälkeen ovat kaikki yhtä tärkeitä vaiheita. Tavoitteena on, että kun nuori palaa aktiosta arkielämään, hän voi odottaa innolla, mitä hyvää Jumala haluaa tehdä hänen jokapäiväisessä elämässään.

Ymmärrämme ja arvostamme lasten ja nuorten kykyä tuntea Jumala, kuulla Hänen äänensä ja puhua Hänen sanaansa. Lukiessamme evankeliumeita huomaamme, että usein juuri lapsilla oli tarkkanäköisyyttä tunnistaa, kuka Jeesus todella oli. Ohjaajina meidän tulee seurata Jeesuksen esimerkkiä ja toivottaa lapset ja nuoret tervetulleeksi osaksi elämäämme.

Ymmärtämällä lapsen fyysisen, henkisen ja hengellisen kehityksen vaiheet ja perusasiat, voimme kohdistaa opetuksemme juuri heidän ikäkautensa tarpeisiin. Ohjaamme ja autamme varhaisnuoria harjoittelemaan ja teini-ikäisiä jo ottamaan vastuuta ryhmän toiminnasta ja päätöksenteosta. Vastuunottamisen harjoittelu on erityisen tärkeää tässä iässä, jolloin nuoren elämänkatsomus ja identiteetti alkavat muotoutua.

Koti on oppimisen ja palvelemisen paikka ja perusta yhteiskunnassa vaikuttamiselle. Rohkaisemme kokonaisia perheitä osallistumaan King´s Kids — työhön. Yhdessä toimimisen ja ulospäin suuntautumisen kautta perheiden ihmissuhteet usein myös eheytyvät. Sukupolvien välinen yhteys tuo erityistä vahvuutta ja tasapainoa toimintaan. Jumalan perheessä eri ikäryhmät voivat oppia toinen toisiltaan ja olla toisilleen siunaukseksi. Rohkaisevat ja rakastavat ihmissuhteet ovat avain tehokkaaseen tiimijohtajuuteen ja kannustavat palvelemaan toisia.

Kaikkia päätöksiä tehdessämme etsimme yhdessä rukoillen Jumalan suunnitelmaa ja pyrimme yksimieliseen päätökseen. Vaikka ryhmänjohtaja kantaa viimekädessä vastuun päätöksenteosta, on ryhmän johtajuus jaettu eri osa-alueista vastuussa olevien kesken. Näin nuoret saavat käsityksen erilaisista johtamistyyleistä. Epäselvyyksien välttämiseksi johtajuuden rakenteen ja vastuiden tulee olla selvät kaikille ryhmään kuuluville.

Koska nuorista huolehtiminen on vastuullista, tulee johtajien ja vastuunkantajien olla koulutettuja tehtäviinsä ja heillä pitää olla selkeä käsitys turvallisuudesta, luottamuksellisuudesta, omasta vastuualueestaan ja tehtävästään. Myös aikuisina ryhmänjohtajina ymmärrämme, että voimme oppia paljon toisilta johtajilta sekä nuorilta vastuunkantajilta.

Kokemuksen ja osallistumisen kautta voimme myös auttaa toisia kasvamaan. Ylistyksessä ja rukouksessa etsimme ja kuuntelemme Jumalan ääntä ja tahtoa. Nuorten alkaessa tuntea Jumalan sydäntä läheisemmin he huomaavat, että Hän suree kärsivää maailmaa. Tämä rohkaisee esirukoukseen ja palvelemiseen. Jumalan rakkauden yltäkylläisyyden tunteminen näkyy haluna suuntautua ulospäin ja jakaa Jumalan rakkautta myös oman lähipiirin ulkopuolelle. Johtajina tunnustamme, että Jumala voi toimia yksinkertaisen, lapsenkaltaisen uskon kautta kaataen korkeitakin hengellisiä raja-aitoja Psalmi 8: Tämä on tärkeä tiedostaa, ettemme rajoita lapsilta mahdollisuuksia nähdä Jumalan ihmeellinen voima toiminnassa.

Jumalan kunnia loistaa usein kirkkaimmin juuri suurimman pimeyden keskellä, kun lapset ja nuorten saavat todistaa Jumalasta ja siitä, mitä Hän heille merkitsee. Uskomme, että Jumalalla on tehtävä ja kutsu tämän sukupolven nuorille.

Haluamme kannustaa nuoria, ei tyytymään toiseksi parhaaseen, vaan rohkeasti sitoutumaan Jumalan tahdon noudattamiseen. Paikallisryhmien toimintaan ovat tervetulleita perheet, lapset, nuoret ja aikuiset.

Myös leirit, tapahtumat ja aktiot ovat sinua varten, vaikka et olisikaan mukana ympärivuotisessa toiminnassamme! Noin 30 paikkakunnalla toimivat paikallisryhmät kokoavat säännöllisesti yhteen yhteensä satoja lapsia, nuoria ja aikuisia. Paikallisryhmien kokoontumisissa vietetään hauskaa aikaa yhdessä Raamattua opiskellen, rukoillen ja ylistäen. Lisäksi tietenkin harjoitellaan uusia koreografioita tai draamoja, tehdään videoita, urheillaan, askarrellaan, retkeillään, tehdään käytännön auttamistyötä, soitetaan bändissä tai lauletaan kuorossa — kunkin ryhmän mielenkiinnon ja taitojen mukaan.

Paikallisryhmän toiminta saa ja voi olla hyvinkin omannäköistä  eri paikkakunnilla, kunhan se perustuu yhteisiin arvoihin ja periaatteisiin. Paikallisryhmät toimivat yleensä jonkin kristillisen seurakunnan, kristillisen koulun, järjestön tai YWAM Finlandin keskuksen yhteydessä ja toiminta on aina yhteiskristillistä. Säännöllisten kokoontumisten lisäksi paikallisryhmillä on monesti omia leirejä, esiintymismatkoja tai erilaisia projekteja, joissa he ovat mukana.

Paikallisryhmän toiminnassa jokainen saa tuoda omat lahjansa käyttöön ja opetella uusia taitoja turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Nuorista, aikuisista ja perheistä koostuvia ryhmiä lähtee vuosittain kertomaan ilosanomaa kotimaahan tai ulkomaille. He tekevät sen mm. Näin he toteuttavat Jeesuksen sanoja: Aktiossa käydään esiintymässä ja kertomassa ilosanomaa mm.

Toisinaan päästään palvelemaan ja auttamaan ihmisiä heidän koteihinsa ja kyliinsä. Aktio on ainutlaatuinen mahdollisuus omaan hengelliseen kasvuun arkielämästä poikkeavan ympäristönsä vuoksi. Aktio on myös erinomainen tapa nähdä ja tehdä lähetystyötä.

Kansainvälisiin aktioihin sisältyy aina harjoitusleiri, jossa valmistaudutaan aktioon. Harjoitusleirin aikana saadaan opetusta, opitaan tuntemaan Jumalaa ja aktioon osallistuvia henkilöitä enemmän, opetellaan koreografiat, draamat tai harjoitellaan jalkapalloa riippuen siitä, minkä tyyppinen aktio on. Rohkaisemme jokaista nuorta ja perhettä osallistumaan aktioon! Aktion henkilökunnassa on useita vastuullisia aikuisia, jotka pitävät huolta pienimmistäkin.

Ikäraja lyhytkestoisiin noin 5 vrk , lähinnä Suomeen ja Baltian seudulle järjestettäviin aktioihin on 12 vuotta, jos nuori lähtee yksinään. Perheen mukana nuoremmatkin ovat tervetulleita. Kaukaisempiin, pidempikestoisiin aktioihin ikäraja on yksin osallistuvalla nuorella yleensä 15 vuotta. Erilaisia leirejä järjestetään ympäri Suomea. Yleensä leireille ovat tervetulleita kaikenikäiset, niin lapset, nuoret, aikuiset kuin isovanhemmatkin. Leireillä opitaan uutta esimerkiksi tanssi-, musiikki-, draama-, urheilu- tai mediakanavissa.

Aikuisille voi olla lisäksi esimerkiksi parisuhdekanava. Yhteisten opetus- ja ylistyshetkien kautta opitaan tuntemaan Jumalaa. Leirien yhteydessä voi olla myös esiintymismatka lähiseudulle. Leirit ovat mahtava tapa saada uusia ystäviä ja oppia uusia taitoja sekä saada tukea henkilökohtaiseen hengelliseen kasvuun. Leireillä perheet saavat mahdollisuuden viettää mukavaa aikaa yhdessä.

Ilonpäiviä juhlitaan aina tammikuussa loppiaisen tienoilla. Paikallisryhmät eri puolilta Suomea kokoontuvat yhteen ylistämään Jumalaa sekä oppimaan uutta opetushetkissä ja mielenkiintoisilla kanavilla. Paikallisryhmistä koostuvat heimot esittävät vauhdikasta ohjelmaa ja monesti ohjelmassa on mukana esiintyminen tai retki tapahtuman ulkopuolellekin.

Haluamme varustaa paikallisryhmien vastuunkantajia ja kouluttaa uusia työstä kiinnostuneita henkilöitä. Starttiseminaari on tarkoitettu uusille ryhmille ja työstä kiinnostuneille. Yhteinen ylistys, rukous ja raamatunopetus on myös tärkeä osa vastuunkantajien varustamista.

Voit vaikka tulla tutustumaan sinua lähinnä olevaan ryhmään yksin tai muiden kanssa. Alussa olisi hyvä olla esimerkiksi perhettä ja muita eri ikäisiä ihmisiä, jotka ovat valmiita sitoutumaan toimintaan mukaan vastuunkantajina vapaaehtoistyöperiaatteella, sillä perheet ovat King´s Kids työn tukipilari.

Jos nämä asiat ovat kunnossa ja koette, että haluatte olla aloittamassa toimintaa, niin tulemme mielellämme pitämään starttiseminaarin paikkakunnallesi! Tässä seminaarissa  olisi hyvä olla mukana kaikki vastuuta kantamaan haluavat vapaaehtoiset sekä seurakuntien työntekijöitä. Starttiseminaarissa käymme läpi  tarkemmin King´s Kids- työn arvoja ja sisältöjä.

Työn oppii tekemällä ja vuosittain voi osallistua jatkokoulutukseen eri koulutuspäivillä. Tässä kuukauden mittaisessa opetuslapseuskoulussa pääset syventämään suhdettasi Jumalaan, oppimaan enemmän Hänestä ja siitä, mitä Hän ajattelee lapsistaan. Kuka minä olen Jumalan lapsena? Mitä tarkoittaa olla Jumalan lapsi?

Mitä on identiteetti Kristuksessa? Näiden ymmärtäminen on tärkeimpiä asioita, joita voit ikinä oppia ymmärtämään. Identiteetin löytäminen Kristuksesta muuttaa tapasi elää ja opit näkemään itsesi totuuden valossa. Lähde matkalle, johon olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet! Mini-opetuslapseuskoulu sisältää luentojakson, jossa opettamassa ovat eri opettajat sekä aktiojakson, jossa pääsee laittamaan oppimansa käytäntöön.

Lisäksi luvassa uusiin ystäviin tutustumista, yhdessä elämistä ja olemista, hauskanpitoa, ylistystä, rukousta ja monenlaista muuta! Mini-DTS tarjoaa myös hyvän kokemuksen siitä, mitä kokoaikainen opetuslapseuskoulu on. Ilmoita hakulomakkeessa kumpaan aktioon haluat mukaan. During this month you will get the chance to deepen your relationship with God. You will learn more about Him and what He thinks of His children.

Who I am as a child of God? What it means to be a child of God? What is identity in Christ? Understanding these things is the most important thing you can learn to understand. When you find your identity in Christ it will change your way to live and you will learn to see yourself through the eyes of God. Come and join us on a journey, where you are welcome just the way you are!

Mini — Discipleship Training School includes lecture phase with many different teachers, and outreach where you get the opportunity to ser ve and spread love. On top of that, you get to meet new friends, live and hang out together, worship, pray, and do many other things!

Leiri järjestetään yhteistyössä Pieksämäen seurakuntaopiston kanssa. Monet ovat alkaneet jo suunnitella omia lähetysmatkojaan. Tule leirille innostumaan lähetystyöstä oman ryhmäsi kanssa!

Päiväkahvit tampere s in finland -

Ohjelmassa on opetusta lähetystyöstä, Jippii-laulujen harjoittelua suomeksi ja englanniksi, rukousta sekä seuraavat kanavat:. Aktio on ainutlaatuinen mahdollisuus omaan hengelliseen kasvuun arkielämästä poikkeavan ympäristönsä vuoksi. Sitten leiriläiset voivat itse täyttää huoltajiensa kanssa omat ilmoittautumislomakkeet. Ymmärrämme ja arvostamme lasten ja nuorten kykyä tuntea Jumala, kuulla Hänen äänensä ja puhua Hänen sanaansa. Kaikki Naantalin hotellit 2. Sisälle mentäessämme vastaan tuli ensimmäisenä omistajapariskunnan Erkki-kissa, pyörien siinä keskellä tarjoomuksien. Yhdessä toimimisen ja ulospäin suuntautumisen kautta perheiden ihmissuhteet usein myös eheytyvät. Tiimijohtajuus ja toimiva yhteistyö 6. Kaikki tallentamasi paikat löytyvät täältä Omat matkat -osiosta. Säännöllisten kokoontumisten lisäksi paikallisryhmillä on monesti omia leirejä, esiintymismatkoja tai erilaisia projekteja, joissa he ovat mukana. Koti on oppimisen ja palvelemisen paikka ja perusta yhteiskunnassa vaikuttamiselle. Katso päivitetyt tiedot lähentämällä. päiväkahvit tampere s in finland

0 thoughts on “Päiväkahvit tampere s in finland”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *