Suomi rakkaus suomi tampere

suomi rakkaus suomi tampere

Tovin kuluttua, me päädyimme yhteen, Grohl muisteli nuoruuttaan. Grohl kertoo kysyneensä tyttöä treffeille. Tämä suostui pyyntöön ja Nirvana-rumpali vitsaileekin parin pysyneen yhdessä noin neljä päivää, kunnes Moran antoi Grohlille rukkaset. Olin ihmisiä täynnä olevalla areenalla, katsojien edessä. Revittelin jotain kitarasooloa, yleisö kävi aivan hulluna ja rakasti sitä täysin siemauksin.

Hän katsoi ylös minua kohden ja sanoi: Mutta toisin kuin unilla on yleensä tapana, Grohlin uni toteutui useita vuosia myöhemmin. Foo Fighters oli tuolloin esiintymässä Grohlin kotikaupungissa Washington D. Sitten kuulin joltakulta, että Sandy haluaa tulla paikalle. No totta helvetissä, olin lavalla kotikaupungissani aivan kuin unessa, jonka näin 35 vuotta aiemmin.

Revittelin kitarasooloa ja katsoin yleisön joukkoon ja siellä hän oli, eturivissä, Grohl kuvailee tilannetta. Mobiililippu Mobiililippu on HTML-muodossa oleva lippu, jonka voit avata helposti mobiililaitteen selaimella! Tervetuloa Tampereen stadion, Ratina katsokarttavaraukseen. Et ole valinnut yhtään paikkaa. These tickets are sold by a private individual. Luvassa on mittava hittikavalkadi, jossa tullaan kuulemaan myös arkistoista kaivettuja klassikoita, joita harvemmin on soitettu livenä.

Show saa arvoisensa puitteet, kun lavaan, tekniikkaan ja visuaalisiin elementteihin tullaan panostamaan näyttävästi.

Yhtye juhlii parhaillaan vuotisjuhlavuottaan, johon ovat tähän mennessä sisältyneet lukuisien keikkojen lisäksi albumi- ja kirjajulkaisut. Tulevana viikonloppuna bändi nousee myös loppuunmyydyn Hartwall Arenan estradille. Juhlat huipentuvat Ratinan stadionille elokuussa. Ennen stadionkonserttia Popeda pitää koko kevään mittaisen keikkatuon. Rokki on rajatonta riemua! Yhtye suunnitteli stadionkeikkaa jo kuluvan vuoden suveen, mutta aikataulujen ja tilojen suhteen se oli mahdollista toteuttaa vasta kesällä Ihan mahtavaa päästä tuuttaamaan täysillä kotikentällä!

Alueen palvelut Konserttialueella ovat tarjolla kattavat juoma- ja ruokapalvelut. Kaikki palvelut ja infot päivittyvät www. Nyt vuosikymmenien yhteistyö huipentuu promoottorinkin näkökulmasta kotiareenalle.

Tästä tulee suurin ja näyttävin konsertti ikinä! Lipunmyynti kesän jättikonserttiin alkaa Lippupisteessä perjantaina 1. Production Oy ja Piikkikasvi Oy. Kaikki hintaryhmät Konsertti sulje Klassinen musiikki Iskelmä- ja tanssimusiikki Kansanmusiikki Viihdekonsertti Sotilasmusiikki. Sijainti sulje Espoo Helsinki Jyväskylä Lahti. Lue lisää evästeistä Hyväksyn evästeet. Myyntipisteet ja toimitusmaksut Myyntipisteet Toimitusmaksut Tietosuoja Käyttäjäsopimus Tietosuojalausunto.

Tapahtuman- järjestäjille Laita lippusi myyntiin Graafiset ohjeet Lippu. Maanantai - lauantai 9 - 21 Sunnuntai 10 - Valitettavasti lippuja ei voida valita.

Huomioithan, että tässä hintaryhmässä olevien paikkojen on täytettävä seuraavat vaatimukset: Olet virtuaalijonossa Lippujen suuren kysynnän vuoksi olet virtuaalijonossa. Älä sulje tai lataa ikkunaa uudelleen, äläkä avaa uusia selainikkunoita, menetät muuten paikkasi jonossa.

Kun odotusaika on umpeutunut, voit aktivoida virtuaalijonon uudelleen. Tämänhetkinen odotusaika on noin minuuttia. Vahvista paikkasi virtuaalijonossa Verkkokaupassa on edelleen ruuhkaa lippujen suuren kysynnän vuoksi. Haluatko säilyttää paikkasi jonossa? Lippujen haku epäonnistui Valitettavasti haluamasi lippuja ei ole saatavilla. Muissa hintaluokissa saattaa olla vielä lippuja jäljellä. Palaa takaisin lipun valintaan.